Harlequins mysiga uteservering med dukade bord och två fyllda glas.
Harlequins mysiga uteservering med dukade bord och två fyllda glas.

Smaka på Harlequins mysiga uteservering

Restaurang Harlequin erbjuder en charmig och skön atmosfär på sin inglasade uteservering. Denna mysiga uteservering är den perfekta platsen för att njuta av en härlig måltid och god dryck oavsett väder. Här kan du koppla av och bekvämt insupa atmosfären på bästa läget.

En vinbar utöver det vanliga

Vinbaren på Harlequin är hjärtat av deras verksamhet, där en passion för vin och högkvalitativa smaker möts. Baren erbjuder ett brett utbud av viner på glas, noggrant utvalda av kunniga sommelierer. Kombinationen av vin och mat är en central del av Harlequins koncept, och besökarna kan förvänta sig att bli serverade innovativa rätter som harmoniserar perfekt med dryckerna. Vinlistan uppdateras kontinuerligt för att alltid erbjuda något nytt och spännande.

Alltid nya smaker efter säsong på menyn

Maten på Harlequin är lika dynamisk som restaurangen själv. Menyn är i ständig förändring och anpassas efter säsongens bästa råvaror och kockarnas kreativa inspiration till lunch eller middag. Välj mellan ett varierat utbud av förrätter, huvudrätter och desserter, eller be kockarna sätta ihop en överraskande fyrarätters meny. Harlequin strävar efter att varje besök ska vara en unik upplevelse.

Öppet sju dagar i veckan

Harlequin håller dörrarna öppna sju dagar i veckan och är ett självklart val för alla som vill uppleva Umeås mat- och vinkultur mitt i city. Titta in eller boka ett bord och upplev den inbjudande atmosfären och möt ett engagerat team som brinner för god mat och dryck.

Läs mer om Harlequin här.