Om oss

KVARTERSKÄNSLA, PARALLELLA LIV OCH MÖTEN

Vissa har bråttom, andra har paus. I olika faser av livet. Shoppa, jobba, gå en sväng. Snacka med grannen på hörnet. Kaffet gurglar och bussarna kör. Nu ska jag hitta min stil! Drinken med gänget, middag för två. Milen på bandet där uppe. En bit av Umeå, bästa läget. Vi möts i vårt kvarter.


Samla poäng och ta del av exklusiva bonusar

Ladda ner kvarterets
kundklubbs-app

KONTAKTA UTOPIA

Kvarglömt/Hittegods: Vid kvarglömda saker på allmänna ytor, vänligen kontakta Securitas på plats i kvarteret Utopia, ring eller smsa ditt ärende. Kvarglömda saker i butik eller restaurang hanteras inte av vaktbolaget, i de fallen kontaktar ni respektive verksamhet direkt. 

 

Telefon hittegods: 072-584 78 24
E-post hittegods: utopia@balticgruppen.se

Marknadsföring och event: utopia@balticgruppen.se

Felanmälan: kan göras här

FASTIGHETSÄGAREN BALTICGRUPPEN

Utopia ligger i kvarteret Forsete som ägs och utvecklas av Balticgruppen. Balticgruppen äger, utvecklar och förvaltar fastigheter i Umeå sedan 1987. Affärsidén är att identifiera intressanta objekt och utveckla koncept, lokallösningar och miljöer som redan från start svarar mot hyresgästernas behov. Lika viktigt är att konceptlösningen stödjer hyresgästernas och närsamhällets fortsatta utveckling. Det är också förutsättningen för Balticgruppens egen utveckling.

Läs mer om Balticgruppen här.

Kvarteret Utopia

2011 togs beslutet att bygga om Kungspassagen till en av norra Sveriges största citygallerior, Utopia. Utopia färdigställdes under våren 2015 och innehåller butiker och restauranger i tre plan. På tredje våningen finns ett exklusivt och högprofilerat gym som drivs av Umeå Sport & Motion. Kvarteret inrymmer även ett nytt hotell, kontorslokaler samt både radhus och lägenheter på taket.