Fasad-kvarteret-Utopia_2023-05-31_Philip-Avesand_fulla-rattigheter_3x2-1024x683
Fasad-kvarteret-Utopia_2023-05-31_Philip-Avesand_fulla-rattigheter_3x2-1024x683

Glitter flyttar in i kvarteret Utopia

Nu står det klart att smyckes- och accessoarbutiken Glitter öppnar i kvarteret Utopia i Umeå centrum.

Glitter är en svensk smyckes- och accessoarkedja med drygt 150 butiker i Norden. Den 15 februari 2024 öppnar Glitter i kvarteret Utopia.

Så här säger Mona Lidén, centrumledare kvarteret Utopia, om det nya tillskottet:

– Glitter kommer, tillsammans med kvarterets rika utbud, fortsätta stärka sortimentet som finns här. Det är också fint att Glitter väljer att förbli en del av vår stadskärna. Centrum är en viktig plats för Umeå som stad, där vi jobbar för att det ska finnas en bred och attraktiv mix av handel, kultur, mat, dryck och mycket mer.

Hon fortsätter:

– Glitters nya och ljusa butikslokal har stora glaspartier och ligger i gatuplan, vilket vi tror blir helt rätt läge för dem.

Glitters nya butik är placerad i lokalen där delikatessbutiken Gårdshem tidigare huserade, mitt emot Rituals.

Sara Bergh, affärsansvarig uthyrare på Balticgruppen, har arbetat med den flyttrockad som skedde i kvarteret strax innan årsskiftet, där delikatessbutiken Gårdshem flyttade till en ny lokal.

– Tack vare att Gårdshem behövde större ytor i Utopia möjliggjordes etableringen av Glitter. Det känns riktigt bra när vi kan tillgodose flera hyresgästers behov.

Invigningen planeras till den 15 februari 2024.

MER OM GLITTER

Glitter är sprunget ur en grossistverksamhet och den allra första egna butiken öppnades 1992. I dag har kedjan drygt 150 butiker i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Läs mer om Glitter här: https://glitter.se/