Max sessions
Max sessions

Klart: Här är Idolerna som uppträder i Utopia

Idol rullar på för fullt med fredagsfinaler i TV4. På fredag är det dags för semifinal där fyra idoler ska reduceras till de två som ska tävla i finalen. 

De som har blivit utslagna tidigare är nu ute på miniturné, och på lördag kommer de till Umeå och Utopia. Idolerna som kommer är Ruby Lindén, Ida Hallquist och Luka Nemorin.

Det är MAX Burgers som ligger bakom turnén. Kedjan är för tredje gången huvudsponsor av programmet.

Konserterna är helt gratis att besöka, och för fans som inte har möjlighet att se sina Idoler live, kommer alla tre konserter både livestreamas och visas i efterhand på MAX Facebook, Youtube och egna hemsida.

Syftet med MAX Sessions är att genom konserter som MAX arrangerar ge Idolerna en arena att stå på för att fortsätta sina musikdrömmar. Det är även en möjlighet för Idolerna att träffa sina lokala fans runt om i landet. Med årets kommunikationstema ”Stolt sponsor av stora drömmar” vill MAX mer än någonsin lyfta att drömmarna inte behöver ta slut bara för att ens tid i programmet är det. Under konserterna kommer Idolerna framföra både egenkomponerade låtar, samt låtar som känns igen från programmet.

MAX Sessions 2022:
Emporia, Malmö 12 november 15:00
Utopia, Umeå 19 november 15:00
Mall of Scandinavia, Stockholm 3 december 15:00