Max sessions
Max sessions

KONSERTSERIEN MAX SESSIONS TILL UTOPIA


Idol 2022 är i full gång och för tredje gången är MAX Burgers stolt huvudsponsor av programmet. Efter förra årets lyckade MAX Sessions är konceptet tillbaka, men i aningen uppdaterad kostym. Efter avslutad Idolresa ska tre utröstade deltagare genomföra konserter på Emporia i Malmö, Utopia i Umeå och Mall of Scandinavia i Stockholm.

Den 12 november drar MAX Sessions äntligen i gång igen och gör det möjligt för fans runt om i landet att se sina Idoler. Satsningen MAX Sessions är ett konsertformat som är en del av ett större initiativ från MAX Burgers. Nytt för i år är att Idolerna uppträder i Sveriges största köpcentrum. Först ut är Emporia i Malmö 12 november, tätt följt av Utopia i Umeå 19 november och avslutningsvis Mall of Scandinavia i Stockholm den 3 december.

– Genom MAX Sessions har vi möjlighet att omsätta sponsorskapet till något verkligt för gästerna, det känns därför så kul att det blir av i år igen. Förra året såg vi hur uppskattade uppträdandena var bland fansen, restaurangbesökarna och inte minst Idolerna. Med MAX Sessions vill vi belysa att resan fortsätter, trots att Idolernas tid i programmet är slut, säger Maria Ziv, Global CMO på MAX Burgers.

Konserterna är helt gratis att besöka, och för fans som inte har möjlighet att se sina Idoler live, kommer alla tre konserter både live-streamas och visas i efterhand på MAX Facebook, Youtube och egna hemsida.

Syftet med MAX Sessions är att genom konserter som MAX arrangerar ge Idolerna en arena att stå på för att fortsätta sina musikdrömmar. Det är även en möjlighet för Idolerna att träffa sina lokala fans runt om i landet. Med årets kommunikationstema ”Stolt sponsor av stora drömmar” vill MAX mer än någonsin lyfta att drömmarna inte behöver ta slut bara för att ens tid i programmet är det. Under konserterna kommer Idolerna framföra både egenkomponerade låtar, samt låtar som känns igen från programmet.

MAX Sessions 2022:
Emporia, Malmö 12 november 15:00
Utopia, Umeå 19 november 15:00
Mall of Scandinavia, Stockholm 3 december 15:00