1
1

Modekedjan Gina Tricot flyttar in i kvarteret Utopia

Nu står det klart att modekedjan Gina Tricot öppnar i kvarteret Utopia. Invigningen planeras till den 22 augusti 2024.

Gina Tricot har funnits i Umeå centrum i närmare 30 år och det känns fint att de fortsätter verka här – och att de väljer kvarteret Utopia. Stadskärnan är en viktig plats för Umeåborna och vi arbetar för att den ska vara attraktiv och levande. I det arbetet får kvarteret Utopia en betydelsefull roll som den självklara mötesplatsen, säger Mona Lidén, centrumledare Utopia. 

I Umeå har Gina Tricot två butiker, en i centrum och en på handelsområdet Avion. Citybutiken har funnits i centrum sedan 1997, samma år som kedjan grundades. 

Butiken kommer att ha det senaste butikskonceptet med ny inredning som ger en enklare överblick av sortimentet. Märket Gina Tricot Young, designad för modemedvetna unga tjejer, blir en del av utbudet.

Vi välkomnar Gina Tricot till kvarteret Utopia och vi är övertygade om att både besökarna och befintliga aktörer i kvarteret kommer uppskatta nytillskottet. Vi strävar efter en bra mix av butiker, restauranger och service – och Gina Tricot stärker sortimentet inom mode, säger Sara Bergh, affärsansvarig uthyrare Balticgruppen.