Möt hösten i den stickade tröjan!
Möt hösten i den stickade tröjan!

Möt hösten i den stickade tröjan!

Ett måste i höstens basgarderob. År efter år kommer den tillbaka, i ett gäng olika varianter, färger och modeller. Vårt tips för att spara på såväl plånbok som miljö – satsa på en modell som du kommer älska en lång tid framöver.

Vi har handplockat och listat våra stickade favoriter i butik just nu. Temat är neutrala, jordnära bastoner som går att matcha med plaggen som redan finns i din garderob. Enjoy!

Den finstickade polon. En återkommande hit varje höst! Perfekt som bas under en kavaj eller overshirt. Alla behöver en finstickad polo i sitt liv!

Slipovern är säsongens kanske hetaste modell! Dessutom går den att kombinera i all oändlighet. Bär den som den är eller kör lager-på-lager över en skjorta, t-shirt eller en finstickad polotröja.

Pikékragen! En fantastisk twist på den klassiska stickade tröjan.

Klassisk rundhalsad – garanterat tidlös, stilsäker och mysvänlig. Välj gärna en med ull – den håller länge och behöver dessutom inte tvättas lika ofta som andra material.

Kofta, cardigan? Vad säger du? En sak är säker – den har gjort en rejäl comeback i modebilden! Vi ser allt ifrån nätta varianter till mer grovstickade och bulkiga. Vill du space:a till det lite? Välj en kofta med dekorativa knappar.

För all del … Vi får inte glömma den grovstickade polotröjan! En given spelare i allas garderob.

Välkomna till Utopia! Om du inte ännu funnit DIN drömtröja så är våra butiker maxade med sköna alternativ inför hösten.