Planera ditt besök
Planera ditt besök

Planera ditt besök

Säkerheten är viktig för oss och vi vill att du fortsatt ska känna dig trygg om du väljer att besöka Utopia. Vi följer de allmänna råden i Västerbotten för att förhindra smittspridning av Covid-19, och uppskattar att vi kan hjälpas åt i våra inomhusmiljöer.

Ovan kan du ta del av våra besöksflöden under veckans alla dagar och timmar*. Du har därmed möjlighet att planera ditt besök genom att välja en tid och en besöksnivå som passar dig.

Vi är glada att ni fortsätter stötta era lokala butiker eller restauranger, men vi behöver tillsammans hjälpas åt att platta ut denna andra våg. Det kan vi bland annat göra genom att:

  • Sprida ut nödvändiga besök
  • Hålla minst 2 meters avstånd till andra besökare
  • Tvätta händer ofta
  • Stanna hemma vid minsta symptom.
  • Vara uppmärksam på butiker och restaurangers avståndsmarkeringar och restriktioner

* Översikten utgår från en normal vecka. Observera att antalet besökare kan variera.

2-metersregeln ☝️
En av alla påminnelser vi vill skicka ut till er som väljer att besöka oss i Utopia.


NÅGRA AV VÅRA VIDTAGNA ÅTGÄRDER:

Allmänna toaletter: För att säkerställa ett utrymme om 10kvm/person har vi stängt alla våra toaletter utom RWC. Vid köbildning till toaletten ber vi er tänka på avståndet.

Skyltning: Entréskyltar, golvdekaler och information på digitala skärmar uppmanar er att hålla avstånd till andra besökare. Information och råd sprids i våra sociala kanaler och i Utopia kundklubbsapp.

Utrop: Vi har regelbundna utrop i vårt högtalarsystem som påminner om Folkhälsomyndighetens råd.

Ytor: Vi har plockat bort möbler för att utöka avståndet mellan våra besökare.  Tillsammans med våra butiker och restauranger arbetar vi för att motverka trängsel på våra respektive ytor.