S22HoudiniSportswear 93
S22HoudiniSportswear 93

Populär pop up-butik gör comeback i kvarteret Utopia

Den 17–19 mars öppnar Houdini Sportswear återigen en pop up-butik i kvarteret Utopia i Umeå centrum.

Houdinis kläder är tillverkade av återvunna, återvinningsbara, förnybara, biologiskt nedbrytbara eller Bluesign-certifierade. Det är även ett av de klädmärken i Sveriges som ligger i framkant vad gäller att ändra outdoor-branschen och skapa cirkulära affärsmodeller. Detta sker främst genom att arbeta med uthyrning och försäljning av second-hand.

Comeback i Umeå
Hösten 2022 hade Houdini Sportswear en tillfällig butik i Umeå centrum. Endast ett par månader senare är det återigen dags för ett besök.

– Vi har varit ett par gånger i Umeå och den senaste pop up-butiken vi hade, i höstas, visade sig bli väldigt uppskattad. Denna typ av utförsäljning möjliggör att kunder kan köpa kvalitetskläder till ett bra pris samtidigt som våra kläder kommer till användning. Det är en viktig del i vår hållbarhetsstrategi, förklarar Angelica Molin, Global Head of DTC.

Hon fortsätter:

– Denna gång har vi med oss äldre Houdini-favoriter och andra stilar från våra tidigare kollektioner, allt från fleece, houdis och skalkläder till underställ och barnkläder från våra tidigare säsonger.

Här finns butiken
Butiken kommer ligga i Utopias entréplan, mitt emot Tehörnan. Houdini Sportswear har öppet den 17–19 mars och följer gallerians öppettider.

– Att Houdini Sportswear väljer kvarteret Utopia igen ser vi som ett kvitto på att de är nöjda med läget Utopia erbjuder med ett stort flöde av besökare. Houdini blir samtidigt ett tillskott till gallerians utbud och det märkts tydligt att varumärket är väldigt omtyckt bland Umeborna, med tanke det höga tryck Houdini hade förra gången de var här, och många av dem skulle nog vilja se en permanent lösning, säger Sandra Linder, lokaluthyrare Balticgruppen.

Läs mer om Houdini Sportswear här.

För mer information, vänligen kontakta:

Angelica Molin, Global Head of DTC
Telefon: 072-452 69 99
E-post: info@houdinisportswear.com 

Sandra Linder, lokaluthyrare Balticgruppen
Telefon: 090-14 46 90
E-post: sandra.linder@balticgruppen.se