saedens
saedens

Saedéns Tobak har utsetts till Årets sportspelsombud

Saedéns Tobak i Utopia prisades söndagen den 8 maj på Svenska Spels gala i Stockholm.
– Vi utsågs till Årets sportspelsombud – det var ren och skär lycka, säger Peter Reinholdt, som driver Saedéns Tobak tillsammans med Björn Ekbäck.

Peter och Björn har drivit Saedéns Tobak i cirka fem år och har en gång tidigare varit nominerade av Svenska Spel till Årets sportspelsombud.

– Den gången vann vi inte, men det gjorde vi nu. Otroligt roligt, säger Peter.

Sedan de tog över butiken har de satsat stort på alla sportspel, som Stryktipset med mera.

– Det är det vi brinner för, och med den här utmärkelsen fick vi ett kvitto på att den satsningen var helt rätt, säger Peter och tillägger:

– Det känns extra bra att vinna i år då även vi har känt av pandemins effekter.

Svenska Spels motivering lyder:

”Ett stort engagemang, hög kompetens samt ett genuint sportintresse har blivit viktiga delar i Saedéns Tobaks framgångar. Här går kreativitet och affärssinne hand i hand med trivsel och ordning och reda.”

På galan utsågs vinnare i sju kategorier.

– Vi har fantastiska ombud som varje dag lägger stort engagemang på att erbjuda sina kunder underhållande spel. Vi jobbar kontinuerligt med att göra det enklare att vara ombud och att förbättra kundupplevelsen i butik. Jag är väldigt stolt över våra ombud och det känns kul att få hylla dem på det här sättet, säger Carolina Swaffer, chef Retail och kundservice på Svenska Spel.