Tomte Utopia
Tomte Utopia

Vi söker tomte!

Ansökningstiden har gått ut och vi har påbörjat urvalsprocessen. Tusan tack till alla tomtar som engagerat sig ❤️

Vill du bli årets mest efterlängtade person?

Är du social, glad och barnkär, och kan jobba extra under helger i december? Då ska du söka tjänsten som tomte i Utopia. Vi erbjuder fri tillgång till pepparkakor, en rejäl ersättning på 500 kr/timmen och många härliga möten med julens största fans.

BAKGRUND
Under december vill vi erbjuda våra besökare en stämningsfull julkänsla i gallerian. På inomhustorget bygger vi upp en julstuga där barn och vuxna kan hälsa på. Och här ska tomten finns under helgerna för levandegöra julupplevelsen för de minsta.

På helgerna och vissa vardagar kommer dit finnas massor av mysig upplevelser och roliga aktiviteter att ta del av. Man kan träffa tomtefar eller tomtemor, prova snäll-o-metern, pyssla, lyssna på sagor, få hjälp med rim till sina klappar, ta en selfie med tomten, sitta i tomtens släda, lämna in sin julklappslista i önskebrunnen, köpa tomtens kakor där förtjänsten går till välgörande ändamål, och mycket mycket mer.

ARBETSBESKRIVNING
Som tomtefar eller tomtemor är ditt uppdrag att driva och delta i nämnda aktiviteter och bidra till att sprida en härlig julstämning till besökarna. Ibland sitter du i tomtestugan och småpratar med barn som är på besök där, och vid andra tillfällen kan du vandra runt i gallerian och hälsa på besökare. Egna initiativ gällande aktiviteter på tomte-temat uppskattas. I uppdraget ingår såklart också att ha på sig en tjusig tomteutstyrsel.

Ersättning med 500 kr/tim gäller för fakturering av uppdraget. Vid utbetalning av ersättning i form av timlön sker avdrag för arbetsgivaravgift, vilket innebär att den faktiska lönen blir 343 kr/timmen.

ÖNSKVÄRDA EGENSKAPER
Du är social, pratglad och gillar att bjuda på dig själv. Det är en fördel om du har erfarenhet av att spela teater. Du ska vara självgående och initiativtagande. Du ska tycka om barn och vara bekväm med att lösa oväntade situationer genom att improvisera.  

ANSÖKAN
Är du intresserad? Maila din ansökan till lisa.liden@balticgruppen.se senast den 30:e oktober. Berätta om dig själv och varför just du skulle bli en bra tomte eller tomtemor. Skicka gärna med en liten mobilfilm där du agerar och gör något ”juligt”, så vi får en bild av dig 😊🎅🏼🤶🏽

Rekryteringen kommer avgöras via en tomteaudition i gallerian. Vinnaren utses genom publikomröstning.  Mer information om när och hur detta äger rum skickas ut till alla sökande som går vidare till audition.