grupptraning_si_6
grupptraning_si_6

Bara gör det!

Det är lätt att i perioder tappa motivationen till att träna. Annat kommer i vägen och helt plötsligt har du kommit ur din träningsrutin. Här kommer våra bästa tips för hur du hittar tillbaks till motivationen och träningen igen. 

1. Kom ihåg varför du började.
Varför började du träna? Visst hade du en riktigt bra anledning när du började. Kanske ville du nå din målvikt, bygga mer muskler, bli gladare, lugnare, piggare eller skapa ett friskare och sundare liv. Oavsett vilken anledning du hade, plocka fram den igen och föreställ dig hur bra du kommer att må när du kommit dit. Du har inte misslyckats förrän du gett upp. Så ge aldrig upp. 

2. Ta hjälp av andra.
Det kan vara enklare att komma igång igen om man får lite hjälp på traven. Boka pass med en vän eller en personlig tränare om du vet med dig att du har enklare att komma iväg till gymmet om ni är två som ska träna.

3. Just do it! 
Ibland är det helt enkelt bäst att inte känna efter så mycket utan bara göra. Inte funderar du så mycket på hur det känns att borsta tänderna på morgonen, du bara gör det för att du vet att det är bra för dig. Samma sak är det med träning. Bara gör det! Din kropp kommer att tacka dig. Du är garanterat piggare efter passet och du mår så mycket bättre när du tränar regelbundet.