jörgen_harlequin
jörgen_harlequin

Kända Umeåkrögaren delar med sig av sina bästa påskrecept

I vår fantastiska matstad är Harlequin onekligen en favorit hos många. Här levererar ett kunnigt och lekfullt gäng magisk mat, roliga viner och skönt häng hela sju dagar i veckan!

Precis som ute i stugorna, infaller dock ett välbehövligt påsklov även på Harlequin från och med Påskafton och fem dagar framåt. Nu till helgens viktigaste fråga – hur ska vi överleva utan dem dessa dagar? Och framförallt – vad ska vi äta?!

Vi tog ett snack med Jörgen Engdahl (ägare tillika räddare i nöden) som självklart ville bjuda på lite härliga påskrecept – som vi kan njuta av tills restaurangen och uteserveringen slår upp portarna igen.


JÖRGENS RECEPT: (Detta måste ni bara testa där hemma!)

LAGA OCH VINN EN MIDDAG!

Om du får feeling och lagar något av detta och hashtaggar #harlequinhemma på sociala medier så deltar du i en tävling där du kan vinna en middag för 4 personer!

FORTFARANDE FÖR KRÅNGLIGT?

Om du inte har möjlighet eller orkar svänga ihop dessa magiska recept, så passar vi på att slå ett slag för Harlequins PÅSKPÅSE! En härlig påse laddad med fyra påskiga rätter där du bara värmer på varmrätten, alla andra rätter är redo att äta. Påsen hämtas på Långfredag, men funkar att äta hela helgen. Pris endast 495kr per person.


Intresserad? Lägg din beställning på info@harlequinumea.se eller ring 090-778588 innan torsdag 9/4 kl. 18.00


JÖRGEN, NÄR ÖPPNAR NI IGEN?

Fredag den 17:e april öppnar restaurangen upp igen, och redan nu avslöjar han att det blir en comeback av rang.

”Vi kommer på fredagen gästas av legendaren och en av världens bästa bartenders, Emil Åreng. Han kommer blanda härliga drinkar som man sitter ned och avnjuter antingen inne eller ute på vår mysiga och varma uteservering! Välkomna!”